Données régionales EAT2 (Etude de l'Alimentation Totale)
Description
Les données publiées constituent une analyse des éventuelles différences interrégionales en termes d’exposition à une douzaine de substances (notamment dioxines, PCB, acrylamide, plomb ou arsenic), pour lesquelles un risque sanitaire dû à une contamination par l’alimentation n’avait pu être exclu. Ces données mettent en évidence une faible variabilité des expositions entre inter-régions, en France, pour les composés chimiques considérés.
Producer
Latest update
June 6, 2014
License
Licence Ouverte / Open Licence
Metadata quality:
Data description filled
Files documented
License filled
Update frequency followed
File formats are closed
Temporal coverage filled
Spatial coverage filled
All files are available
Metadata quality
File formats are closed
1 Reuse
There are no discussions for this dataset yet.
There are no community resources for this dataset yet.
Information
Tags
License
ID
53699334a3a729239d204120
Temporality
Creation
January 17, 2014
Frequency
Punctual
Temporal coverage
2006 to 2011
Latest update
June 6, 2014
Spatial coverage
Territorial coverage
France
Territorial coverage granularity
French region
Actions
Embed
Extras
datagouv_ckan_id
fd00c6da-d7cb-40da-9078-ff50980acd83
datagouv_ckan_last_sync
2014-09-17 04:07:17.103000
Statistics for the year
Views
2k
Downloads
429
Reuses of this dataset
1
Followers
8